Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten?

Je kunt elk moment - zonder onze tussenkomt - je abonnement stopzetten. Ga hiervoor naar: https://www.podcastfeed.app/settings#/subscription en klik op de button

"Abonnement annuleren". We hanteren geen opzegtermijn.


Wanneer stoppen de incasso's?


Je hebt een abonnement met betaling per maand

Als je je abonnement annuleert, zal er na de annulering geen incasso meer plaatsvinden.


Je hebt een abonnement met betaling per jaar

Er zal geen incasso meer volgen nadat je je annulering hebt doorgevoerd.

Is je vraag beantwoord? Dank voor de feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Hulp nodig? Contact opnemen Contact opnemen