Waar kan ik mijn podcast het beste aanmelden?

Er zijn 3 prominente spelers wereldwijd. We raden je aan om je podcast daar sowieso aan te melden.

Dit zijn:

1. Spotify
  2. Apple Podcasts
  3. Google Podcasts

Het gezamenlijke marktaandeel van deze spelers bedraagt meer dan 80%.

Specifiek voor Nederland :

Een deel van de luisteraars luistert podcasts niet via een app, maar via de browser (naar schatting +/- 15%). Specifiek voor Nederland zijn radioviainternet.nl, podcastluisteren.nl de grootste spelers.

Als je je podcast aanmaakt op PodcastFeed.nl, dan kun je dit aanmelden in enkele kliks regelen.